FLEXMOBILITY CLOUD®

UAFHÆNGIG, FLEXIBEL, FREMTIDSSIKKER…

FleXmobility Cloud® er cloudbaseret As-a-Service løsning, altid opdateret og tilgængelig fra alle enheder.

FleXmobility Cloud UC-kombibruger
SKALÈRBAR, SIKKER OG TILGÆNGELIG…

Med FleXmobility Cloud® er Jeres kommunikationsløsning altid tilgængelig i Skyen. Slip motivationen og produktiviteten fri med Mitel powered kommunikationsløsning til det virtuelle kontor og fremtidens arbejdsplads, på jobbet, på farten og remote.

KOM NEMT IGANG…

FleXmobility Cloud® tilbydes med en startpakke for blot 1.995,- kr./mdr. der giver virksomheden en komplet kommunikationsløsning i skyen. Pakken indeholder fra start af 16 stk. Kombi-brugere, og kan udvides efter behov for blot 89,- kr./mdr. uden binding. Hver Kombi-bruger gør det muligt for den enkelte medarbejder, at kunne indgå i virksomhedens kommunikationsløsning med alle enheder i hverdagen, herunder på PC’en med UC-klient/softphone og på smartphonen med UC-klient/Mobilklient samt Webklient på vilkårlige enheder. Er der behov for IP-bordtelefon eller DECT-telefon, er det også standard i brugerprofilen Kombi-bruger, som inkluderer brugerlicenser for alle typer enheder under medarbejderens One-number profil.

FleXmobility Cloud®  UC&C klient fungerer på tværs af platforme og styresystemer med samme brugeroplevelse, historik og funktioner i realtid. Samme softphone og samme ‘live’ kald scenarie vises samtidig på alle aktive enheder –  Fungerer på PC/-MAC, smartphone, tablet, IP-telefon og på web.

UC&C klienten leverer Outlook integration og adgang til alle funktioner i FleXmobility Cloud® – Resultatet er et effektivt værktøj for virksomhedens medarbejdere, hvor alle kommunikationsformer bliver nemt tilgængelige og dermed bringer Unified Communications naturligt ind i virksomhedens måde at kommunikerer og samarbejde på i hverdagen.

Mere fleksibilitet – Med FleXmobility Cloud® bliver du aldrig fastlåst i en løsning eller til en platform, for løsningen baseres på åbenhed og udbyderuafhængighed.

Flere funktioner – FleXmobility Cloud® tilbyder en bred portefølje, som også omfatter Teams, Mettings, Call Recording samt Kontaktcenter med Multimedieintegration, og er en komplet UC&C-platform der understøtter samarbejdet mellem mennesker i og uden for virksomheden. Hvor kommunikationen ganske enkelt finder vej via de kanaler, der er tilgængelige og giver helt nye muligheder for samarbejde, kommunikation, videndeling og sikkerhed.

Åben platform – FleXmobility Cloud® er Powered by Mitel, en markedsleder inden for UC&C, som i samarbejde med bl.a. Google og Microsoft, sikre integrerede løsninger, der forbedre kommunikationen. Mitel er samtidig den hurtigst voksende globale cloud communications provider.

Driftsikkerhed – FleXmobility Cloud® er Hosted by Sentia i et BFIH-certificeret datacenter, underlagt ISAE 3402 revisionserklæring for garanti for informationssikkerheden, som sikre rammerne for en sikker og stabil drift 24/7/365.

SE OGSÅ… Brugerprofiler
SE OGSÅ… MiCollab (UC&C)
SE OGSÅ… MiTeam Meetings


TILGÆNGELIG PÅ ALLE ENHEDER…

FleXmobility Cloud® tilbyder dig at være on-line i virksomhedens kommunikationsløsning. Alle steder, på alle tidspunkter og på alle enheder, hvor en ensartet brugeroplevelse, sikre dig ukompliceret kommunikation og høj tilgængelighed, uanset hvilken enhed du benytter i din hverdag.


NØGLEELEMENTER I FLEXMOBILITY CLOUD®
 • As-a-Service løsning, altid tilgængelig, altid opdateret
 • Komplet cloudbaseret omstillings- og kontaktcenterløsning inkl. Audio/Video/Web konferencecenter
 • Tilbyder kompromisløs mobilitet på alle enheder med samme nummer og identitet
 • Er kosteffektiv og tilbydes med startpakke inklusiv 16 Kombi-brugere, der fungerer med alle enheder, for kun 1.995,- kr./md.
 • Supplerende Basis-brugere m/CTI-klient for 59,- kr./md.
 • Supplerende Kombi-brugere til alle enheder for 89,- kr./md.
 • Skalerbarhed gør tilpasning af antal brugere muligt når behov ændre sig
 • Udbyder-uafhængig (tilbyder frit operatørvalg)
 • Tilbydes med nogle af markedets bedste samtalepriser og sekundafregning
 • Samme brugeroplevelse på alle mobile enheder i løsning (PC, smartphone, tablet, web-klient)
 • UC-klient fungerer med alle operativ-systemer på PC, MAC, smartphones, tablet og som Web-klient
 • Høj sikkerhed hvor alle samtaler og forbindelser er krypteret
 • MiVoice 6900 SIP-terminaler tilbydes med integreret brugerflade
 • Microsoft integration
 • Google integration
 • Tilbyder Team Meetings
 • Tilbyder kontaktcenter og multimedieintegration
 • Tilbyder rapportering (live og historik)
 • Tilbyder call recording
 • Tilbydes med åbent API som giver mulighed for integration til andre systemer

(Priseksempler er baseret på aftale uden binding)


MITEL PERFORMANCE ANALYTICS (MPA)

Pålidelig kommunikationsnetværk og ydeevne forbedrer brugeroplevelsen og giver en bedre udnyttelse af virksomhedens IT-ressourcer.

Mitel Performance Analytics (MPA) er en fejldetektering- og performance management software, som overvåger og administrerer netværket med et specielt fokus på stemmekvalitet. Resultatet er en hurtigere opdagelse af problemer, og en proaktiv tilgang til at lokalisere årsagen og dermed at kunne afhjælpe problemer med mindst mulig påvirkning for brugerne.

FleXmobility Cloud® leveres standard inkl. MPA og kan som tilvalg tilbydes med MPA PLUS.

Mitel Performance Analytics brochure


VINCENTZ AS tilbyder med FleXmobility Cloud®, en af de mest komplette cloudbaserede UC&C mobilitetsløsninger på marked, og vi er ikke bange for et ‘benchmark’ mod vores konkurrenter.

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi med Mitel, en af verdens førende producenter i ryggen, kan hjælpe Jer med at øge tilgængeligheden, og opnå mere effektivt kommunikation i virksomheden, med Jeres kunder og forretningsforbindelser.

Vi tager gerne en indledende snak, telefonisk eller som et on-line møde hvor vi sender kalenderinvitation med mødelink til virtuel møderum i vores cloudløsning. Vi kommer også gerne til et møde hvor vi selvfølgelig overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

 

Priser er vejledene og oplyst ekskl. moms.

VINCENTZ AS | CVR 35241566 | T. +45 70 220 220 | @. info@vincentz.dk
VINCENTZ AS - MOBILMENU