NYT HEADSET?

VI HJÆLPER DIG MED DEN RIGTIGE LØSNING…

Vælg det rigtige headset som opfylder dine behov bedst – køb det hos VINCENTZ AS og få samtidig professionel rådgivning, 24 måneders B2B garanti og support med i prisen.

Vi eksperter i erhvervs-telefoni og har mange års erfaring med de forskellige typer af hovedsæt, særligt omkring problemstillinger som man skal være opmærksom på i forhold til de forskellige typer af headset-løsninger.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige trådløse headset løsning, som du kan få på prøve inden du beslutter dig. Og returnerer du et headset, aftalt på prøve, inden 14 dage, indpakket i original emballage og uden synlige tegn på brug, så krediterer vi den fulde pris for headsettet – det syntes vi er fair og rimeligt, og giver dig sikkerhed for at du ender med den rigtige headsetløsning.

Nedenstående er vores særligt udvalgte modeller af hovedsæt, som dækker individuelle behov og velegnet til cloudbaseret UC & telefoni, mobilitet og den virtuelle kontormedarbejder:

TILBUD MED PRISGARANTI

Vi tilbyder prisgaranti på headset leverancer med tilbudspriser på lige vilkår.
Tilbud der omhandler større leverancer, gives på baggrund af ”BID” priser direkte fra producenten. Dette sikre den absolut bedste pris for vores kunder uden at du behøver og bekymre dig om headset køb også omfatter dansk support, garanti og forbrugertrykhed.

VINCENTZ AS kan give tilbud på headset, med eller uden installation samt support, og vores tilbud kan baseres på A, B eller C -priser:

  • A-pris omhandler;
    headset uden on-site installation, inkl. 24 mdr. B2B garanti med support fra producent/distributør.
  • B-pris omhandler;
    headset uden on-site installation, inkl. 24 mdr. B2B garanti med support fra VINCENTZ AS.
  • C-pris omhandler;
    headset med on-site installation, inkl. 24 mdr. B2B garanti med support fra VINCENTZ AS.

HEADSET-LØSNINGER

Som autoriseret forhandler kan vi anbefale headset fra JABRA og POLY, men vi leverer også andre fabrikater på forespørgsel.

Se alle JABRA produkter her…

HEADSET KOMPABILITETS GUIDE

Er du usikker på om et headset kan benyttes til din telefon eller telefonløsning? Så tjek det ud på JABRA kompabilitets guide…

HEADSSET SUPPORT

Hent den nyeste software, onlinemanualer, lær om din enhed og meget mere på JABRA Support…

VINCENTZ AS tilbyder også udruldning og vedligeholdelse af headset løsninger via fjernsupport. Det er en stor fordel og meget tidsbesparende, og så er man samtidig sikre på at installation altid sker med de korrekte indstillinger hos brugerne, altid med den nyeste software og mulighed for fra centralt hold at låse brugere, så de ikke ved en fejl kan ændre i indstillinger for headsettet.

Kontakt os for professionel råd og vejledning om valg og tilbud på headset løsning, eller ring gerne til vores service team på

VINCENTZ AS | CVR 35241566 | T. +45 70 220 220 | @. info@vincentz.dk
VINCENTZ AS - MOBILMENU