Kampagne

TID TIL AT MIGRERER TELEFONI TIL CLOUD?

Lige nu, er der flere årsager til at man bør overveje, migrering af det fysiske telefonanlæg til cloudbaseret telefoni/omstilling der understøtter nutidens behov…

  • Teleselskaberne melder de gamle ISDN2 bylinjer ”End of Life”. Derfor er det nødvendigt for ISDN-kunder, at omstille til sig cloudbaseret kommunikationsstrategi.
  • COVID-19 fortsætter med at påvirke verden. Den virtuelle arbejdsplads bør derfor være integreret og en naturlig måde at kunne arbejde på, uanset hvornår og hvor det kræves.
  • Lige nu tilbyder VINCENTZ AS gratis migrering af virksomhedens telefonomstilling, til cloudbaseret kommunikationsløsning, hvor  kommunikation i realtid og telefonomstilling er tilgængelig på alle enheder; PC/Softphone, Smartphone/Mobil-App og via Web-klient.

GRATIS oprettelse og implementering…

I tidsbegrænset kampagneperiode, frem til udgangen af Q2/2021, kan migrering til cloudbaseret telefoniløsning, tilbydes uden oprettelse eller nogen etableringsomkostninger.

Kampagnen gælder alle kunder, og har til formål at tilbyde nem og problemfri migrering til en af vores cloud kommunikationsløsninger; FleXmobility Cloud® eller Wildix CLOUD®, som gør det muligt at kommunikerer og samarbejde med kunder og kollegaer, effektivt og problemfrit uanset hvor det kræves, og fra alle enheder. Begge løsninger er udbyderuafhængige, så det er muligt at kunne fungere med både privat- og firmanummer på smartphonen.

Oprettelse og implementering tilbydes for 0,- kr.
Etablering kan tilbydes uden teknikerbesøg, for vi tilbyder implementering, designmøde og brugerundervisning som online service. Og med et dedikeret team sørger vi for, at alting fungerer, og at medarbejderne bliver undervist, så I kan udnytte fordelene med det samme.

Cloudløsning koster 89,- kr./md. pr. bruger (pris inkl. cloudløsning, opdateringer, support og er ekskl. moms samt forbrug hos teleselskaber)
Wildix og FleXmobility Cloud bruger fungerer med alle enheder i cloudløsning; PC/Softphone, Smartphone/Mobil-App, Browser/Web-klient og tilbyder ligeledes mulighed for IP-bordtelefon samt DECT telefon.

Hent Kampagne Flyer her…

Interesseret?

Så skriv til os via dette link eller kontakt mig direkte på nedenstående mail eller telefonnummer.

Med venlig hilsen
VINCENTZ AS

Frank Vestergren Vincentz
One-number | +4539535350
E-mail | fvv@vincentz.dk

VINCENTZ AS | CVR 35241566 | T. +45 70 220 220 | @. info@vincentz.dk
VINCENTZ AS - MOBILMENU