Kampagne

TID TIL AT MIGRERE TELEFONI TIL CLOUD?

Tiden er rigtigt til at skifte til cloudbaseret telefoni/omstilling, der understøtter nutidens behov…

  • COVID-19 gjorde det nødvendigt, at kunne begynde og arbejde fra skiftende arbejdspladser. Og nu på den anden side af pandemien, har vi taget den nye fleksible arbejdsform og den virtuelle arbejdsplads til os, og det er blevet en naturlig måde at kunne arbejde på, uanset hvornår og hvor det kræves.
  • Lige nu tilbyder VINCENTZ AS gratis migrering af virksomhedens telefonomstilling, til FleXmobility.Cloud, hvor  kommunikation i realtid og telefonomstilling er tilgængelig på alle enheder; PC/Softphone, Smartphone/Mobil-App og via Web-klient.

GRATIS oprettelse og implementering

I hele 2022, tilbyder VINCENTZ AS migrering til cloudbaseret telefoniløsning, uden oprettelse eller etableringsomkostninger.

Kampagnen gælder for alle kunder, og har til formål at tilbyde nem og problemfri migrering til en cloudbaseret kommunikationsløsning.

Med FleXmobility.Cloud får man en komplet kommunikationsløsningen i Skyen, som gør det muligt at kommunikerer og samarbejde med kunder og kollegaer, effektivt og problemfrit uanset hvor det kræves, og fra alle enheder. Løsningen er udbyderuafhængig, så det er muligt at kunne fungere med både privat- og firmanummer på smartphonen.

Oprettelse og implementering tilbydes for 0,- kr.
Etablering kan tilbydes uden teknikerbesøg, for vi tilbyder implementering, designmøde og brugerundervisning som online service. Og med et dedikeret team sørger vi for, at alting fungerer, og at medarbejderne bliver undervist, så I kan udnytte fordelene med det samme.

Cloudløsning koster 119,- kr./md. pr. bruger (pris er ekskl. moms samt forbrug hos teleselskaber)
FleXmobility.Cloud bruger fungerer med alle enheder i cloudløsning; PC/Softphone, Smartphone/Mobil-App, Browser/Web-klient og tilbyder ligeledes mulighed for IP-bordtelefon samt IP/DECT-telefon.

Interesseret?

Så skriv til os via dette link eller kontakt Frank Vestergren Vincentz direkte på nedenstående mail eller telefonnummer.

Med venlig hilsen
VINCENTZ AS – Smart kommunikation og samarbejde…

Frank Vestergren Vincentz
One-number |
E-mail | fvv@vincentz.dk

VINCENTZ AS | CVR 35241566 | T. +45 70 220 220 | @. info@vincentz.dk
Live chat
Vi er online alle hverdage
mellem kl. 9 til 15
VINCENTZ AS - MOBILMENU