DK

HOS VINCENTZ AS FÅR DU SPÆNDENDENE
PROJEKTER, ET MENINGSFYLDT ARBEJDE OG
DYGTIGE FAGFOLK SOM KOLLEGAER…

VINCENTZ AS er en velfunderet virksomhed, hvis hovedaktiviteter er salg, installation og implementering samt service/support af Kommunikations, Sikrings og IT -løsninger samt El-teknik

HVAD KAN VI TILBYDE?

Du kan vokse med os, for vi er i konstant udvikling. Vi er år for år vokset inden for alle vores forretningsområder og vi fortsætter udviklingen af vores kompetencer og erfaringer inden for vores unikke løsninger der markedsføres som FleXmobility, SmartEye og El-teknik og det kommer naturligvis vores kunder til gode. Vi er drevet frem af vores primære værdier: Passion, kundefokus og agilitet.

Se ledige stillinger…

PASSION OG FAGLIG UDFORDRING

At arbejde hos VINCENTZ AS er fagligt udfordrende. Her møder du passionerede, energiske og iderige kollegaer, som forfølger værdifulde mål og som forstår at omsætte deres faglighed til brugbar viden. Du skal være klar til at gøre en forskel og benytte din stærke faglige viden til at levere – i samspil med kollegaer og kunder – den helt rigtige løsning hver gang.

KUNDEFOKUS OG VÆRDIFULDE LØSNINGER

Hos os er kunden i centrum og målet er løsninger, der giver kunden den ønskede værdi – og gerne lidt til. Du skal være indstillet på at hjælpe vores kunder proaktivt og være ambitiøse på deres vegne. Har du selv ambitioner og lysten til at sætte og forfølge høje mål, så er vi klar til at udvikle dine kompetencer, samtidigt med, at vores kunder kan få den allerbedste rådgivning.

KORTE AGILE BESLUTNINGSPROCESSER

Hvis du trives med ansvar og korte beslutningsprocesser, så er VINCENTZ AS noget for dig. Vi er en agil virksomhed med en flad ledelsesstruktur, hvor der er kort vej fra idé til handling. Beslutningerne tages der, hvor tingene sker, og det er oftest hos vores medarbejdere. Med skiftende markedsbehov og nye teknologiske muligheder er vi konstant klar til at bringe vores faglighed i spil på nye måder. Det trives vi med.

VINCENTZ AS SOM ARBEJDSPLADS

VINCENTZ AS er en solid og velfunderet virksomhed. Her får du kollegaer med høj teknisk kompetence – som motiveres af et højt fagligt niveau, god sparring og innovative løsninger på aktuelle udfordringer indenfor vores forretningsområder; Kommunikation, Sikring og El-teknik. Her er højt til loftet og stor mulighed for at sætte dit præg på løsningerne. Virksomheden målsætning er vedvarende at opretholde en selvfinansieret udvikling, uden gæld til banker eller finansieringsselskaber.

VINCENTZ AS - MOBILMENU