Microsoft Teams

MICROSOFT LEVERER TEAMS SOM EN INTEGRERET DEL AF OFFICE 365 PAKKEN…

Da den virtuelle arbejdsplads blev ‘must have’ for mange virksomheder, som følge af corona-pandemiens påvirkning, og det for de fleste typer virksomheder, blev nødvendigt at omstille sig til den nye virkelighed. Blev Microsoft Teams, der følger med Microsoft 365, hurtigt kommunikationsværktøjet som introducerede den virtuelle tankegang hos mange. Siden har MS Teams været på en hyper vækstkurve, og er  blevet den hurtigst voksende applikation introduceret af Microsoft.

  • Alle taler om Microsoft Teams. Men hvad kan MS Teams egentlig?
  • Hvordan får virksomheden mest ud af MS Teams?
  • Microsoft gør det muligt for kollegaer at chatte, mødes, tale og samarbejde indenfor Teams applikationen. Men hvad når virksomheden har behov for mere?
Det er en udbredt misforståelse, at Microsoft Teams også leverer en komplet telefoniløsning…

Telefoni udenfor MS Teams kræver udvidet Microsoft licensering, og uanset hvilken løsning der vælges omkring telefoni med MS Teams, kræver det også Microsofts egen add-on telefoni licens, før man er i gang.

MS Teams har ingen avancerede ’entreprise’ telefonifunktioner eller statusvisning som f.eks. opkald/ledig/optaget. Statusfunktionalitet i MS Teams er begrænset til online/offline, og man bør være opmærksom på status på Teams-brugere ikke altid leveres i realtid, og forsinkelser forekommer.

MITEL + MICROSOFT: En vinderkombination…

Hvor der er behov for mere funktionalitet og udvidede applikationslag for telefoni, skal MS Teams suppleres med 3. parts ’entreprise’ telefonifeatures. Der hvor behovet er applikationslag som fx Kontaktcenter med mulighed for Multimedie og CRM -integration, Call Recording, PC-omstilling samt Mobilklient der ikke kun kan fungere som softphone. Vil alle disse behov kunne suppleres med applikationslag fra samme producent ”Mitel” med FleXmobility Cloud®.

Call2Teams

FleXmobility Cloud® & Call2Teams giver mulighed for at ringe, hvornår og hvor virksomhedens medarbejdere har brug for og kommunikerer sammen og med kunder i MS Teams. Foretag og modtag forretningsopkald, hjemme fra PC eller på farten fra Android og iOS enheder, og tilføj let video og deling.

PSTN/VoIP opkald fra MS Teams med Mitel powered FleXmobility Cloud® og Call2Teams sikrer, at enhver bruger kan foretage og modtage opkald i MS Teams med understøttelse af avancerede ’entreprise’ telefonifunktioner.

Call2Teams er tilgængelig i Microsoft App Store.

VINCENTZ AS TILBYDER ENTREPRISE TELEFONIFUNKTIONER til MICROSOFT TEAMS MED:

Leder du efter en leverandør, der kan hjælpe dig med udvidet funktionalitet til Microsoft Teams, hjælper vi gerne. Kontakt os for yderligere informationer eller en uforpligtende løsningssnak.

VINCENTZ AS | CVR 35241566 | T. +45 70 220 220 | @. info@vincentz.dk
VINCENTZ AS - MOBILMENU