Microsoft Teams

MICROSOFT LEVERER TEAMS SOM EN INTEGRERET DEL AF OFFICE 365 PAKKEN…

Da den virtuelle arbejdsplads blev ‘must have’ for mange virksomheder, som følge af corona-pandemiens påvirkning, og det for de fleste typer virksomheder, blev nødvendigt at omstille sig til den nye virkelighed. Blev Microsoft Teams, der følger med Microsoft 365, hurtigt kommunikationsværktøjet som introducerede den virtuelle tankegang hos mange. Siden har MS Teams været på en hyper vækstkurve, og er blevet den hurtigst voksende applikation introduceret af Microsoft.

 • Mange taler om Microsoft Teams. Men hvad kan MS Teams egentlig?
 • Hvordan får virksomheden mest ud af MS Teams?
 • Microsoft gør det muligt for kollegaer at chatte, mødes, tale og samarbejde indenfor Teams applikationen. Men hvad når virksomheden har behov for mere?
Det er en udbredt misforståelse, at Microsoft Teams også leverer en komplet telefoniløsning…

Telefoni udenfor MS Teams kræver udvidet Microsoft licensering, og uanset hvilken løsning der vælges omkring telefoni med MS Teams, kræver det Microsoft egen add-on licenser for telefoni ud af Teams…

Enten Microsoft 365 Phone System licens (koster 50,35 kr. pr. bruger pr. måned) hvis man vil integrerer en 3. parts telefoniløsning med Teams, for at få udvidet telefoni-funktionalitet i MS Teams. Eller Microsoft 365 Business Voice (koster 75,72 kr. pr. bruger pr. måned), hvis man vil gøre brug af den telefoni-funktionalitet som Microsoft kan tilbyde i en ren Teams løsning. Hvilket også forudsætter, at man anvender og debiteres igennem Microsofts egne dail planer. (oplyste Microsoft priser er vejledende og ex. moms)

Tilgængeligheden af Microsoft 365 Business Voice / Dailplan varierer alt efter land/område.

MS Teams mangler avancerede ’entreprise’ telefonifunktioner og statusvisning som f.eks. opkald/ledig/optaget. Statusfunktionalitet i MS Teams er begrænset til online/offline, og man bør være opmærksom på status på Teams-brugere ikke altid leveres i realtid, og forsinkelser forekommer.

Integration til Microsoft Teams

VINCENTZ AS tilbyder flere løsninger der integrerer til, og tilfører telefonifunktionalitet til MS Teams.

 • Dialing: Er standard i FleXmobility Cloud med Hotkey Dialing (marker nr. og ring op)
 • Call2Teams: Understøtter FleXmobility Cloud og Wildix CLOUD
 • Ring2Teams: fuldt integreret med Mitel powered FleXmobility Cloud løsning
 • Teams plug-in: Gratis add-on til FleXmobility Cloud (Kombi-bruger) og Wildix CLOUD (UC-Business bruger)
 • Direct Routing med FleXmobility Cloud
  SIP (Session Initation Protocol) forbindelse mellem FleXmobility Cloud og Audiocodes (Session Border Controller) til Teams
 • One-Connect + Teams, udbydes i samarbejde med Uni-tel
 • Direct Routing med One-Connect, udbydes i samarbejde med Uni-tel
  SIP (Session Initation Protocol) forbindelse mellem One-Connect og Audiocodes (Session Border Controller) til Teams
Call2Teams™ tilfører udvidet telefoni og status i realtid til Microsoft Teams

Call2Teams er en unik add-on til Office 365, som integrerer virksomhedens telefonsystem i Microsoft Teams. Dine medarbejdere får mulighed for at foretage og modtage opkald, ved hjælp af Microsoft Teams-appen på en hvilken som helst enhed, uanset hvor de er. Samtidig med I beholder alle eksisterende numre, avanceret routing og call center funktionalitet konfigureret i virksomhedens telefonisystem. Call2Teams tilføjer, enterprise telefoni funktionalitet til Teams som ikke leveres af Microsoft – Call2Teams fungerer både med Wildix CLOUD og med FleXmobility Cloud.

Mitel powered FleXmobility Cloud og Call2Teams supplerer Microsoft Teams, med avancerede ’entreprise’ telefonifunktioner og statusvisning i realtid.

SE OGSÅ… Connect Mitel to Microsoft Teams in minutes

MITEL + MICROSOFT: En vinderkombination…

Hvor der er behov for mere funktionalitet og udvidede applikationslag for telefoni, skal MS Teams suppleres med 3. parts ’entreprise’ telefonifeatures. Der hvor behovet er applikationslag som fx Kontaktcenter med mulighed for Multimedie og CRM -integration, Recording, PC-omstilling samt Mobilklient der ikke kun kan fungere som softphone. Vil alle disse behov kunne suppleres med applikationslag fra samme producent ”Mitel” med FleXmobility Cloud®.

Med Mitel Assistant, Mitel Bot-applikationen, integreret med Microsoft Teams, kan du starte et MiTeam-møde ved hjælp af @mentions fra enhver Microsoft Teams-kanal. Du kan oprette og deltage i et MiTeam-møde direkte fra Microsoft Teams ved hjælp af Bot’s kommandoer. Møderne oprettet i Microsoft Teams vises på listen Mine møder i MiTeam Meetings-applikationen.

Se MiTeam Meetings på YouTube her…

MITEL + MICROSOFT TEAMS
RING2TEAMS & MITEL + MICROSOFT TEAMS
WILDIX + MICROSOFT TEAMS

Leder du efter en leverandør, der kan hjælpe dig med udvidet funktionalitet til Microsoft Teams, hjælper vi gerne. Kontakt os for yderligere informationer eller en uforpligtende løsningssnak.

VINCENTZ AS | CVR 35241566 | T. +45 70 220 220 | @. info@vincentz.dk
VINCENTZ AS - MOBILMENU