Microsoft Teams

MICROSOFT LEVERER TEAMS SOM EN INTEGRERET DEL AF OFFICE 365 PAKKEN…

Da den virtuelle arbejdsplads blev ‘must have’ for mange virksomheder som følge af corona-pandemiens påvirkning, og det for de fleste typer virksomheder var nødvendigt at tilpasse sig en ny virkelighed, blev det Teams, der følger med Microsoft 365, kommunikationsværktøjet som introducerede den virtuelle tankegang for mange. Siden har MS Teams været på en hyper vækstkurve, og er blevet den hurtigst voksende applikation introduceret af Microsoft.

Selv om Danmark ikke længere betegner corona som en samfundskritisk sygdom, så betragter mange virksomheder det slet ikke som en mulighed at vende tilbage til arbejdsrutinerne fra før corona. Mange virksomheder har nu resurser til at finde ud af, hvordan en mere hybrid hverdag kan tilføre værdi til arbejdspladsen, og forholde sig mere kritisk til økonomien der også er forbundet med de forskellige løsninger som understøtter den hybride/fleksible arbejdsplads.

Den hybride arbejdsplads er kommet for at blive

Telefoni er, for langt de fleste virksomheder, et vigtigt omdrejningspunkt i forhold til kontakten med kunderne. Mange cloudbaserede løsninger, leverer virtuelle samarbejdsværktøjer og telefoni indenfor samme løsning, til den hybride arbejdsplads.

Teams er blevet valgt af mange virksomheder, da det virtuelle kommunikationsværktøj var en del af Microsoft 365. Men nu hvor udbuddet af løsninger som understøtter den hybride arbejdsplads er eskaleret, med et utal af 3. parts løsninger, der kan stå alene eller benyttes med Teams, kan virksomheden vælge imellem flere løsninger. Og når man modtager eller sender mødeinvitationer til online-møder, er det i grunden underordnet, om der står…

MiTeam Meetings, Zoom, Webex, Wizyconf, Google Meet eller Teams

… på døren til det virtuelle møderum, blot mødedeltagerne, uanset mødeplatform, har nem adgang til online-mødet via et web-link.

Hos VINCENTZ AS tilbyder vi flere cloudløsninger der kan levere telefoni i Teams eller kan benyttes sammen med Teams. Kontakt os gerne for inspiration eller rådgivning omkring løsningsmuligheder.

 • Mange taler om Teams. Men hvad kan Microsoft Teams egentlig?
 • Hvordan får virksomheden mest ud af MS Teams i forhold til telefoni?
 • Microsoft gør det muligt for kollegaer at chatte, mødes, tale og samarbejde indenfor MS Teams applikationen. Men hvad når virksomheden har behov for mere?
Det er en udbredt misforståelse, at Microsoft Teams ’Out of the box’ også leverer en komplet telefoniløsning

Telefoni udenfor Teams kræver udvidet licensering fra Microsoft, uanset om man vil anvende Teams alene, med Microsoft 365 Business Voice (Microsofts Phone System) og Microsofts Call Plans. Eller man vil anvende Teams sammen med 3. parts telefoniløsning, for at opnå en udvidet funktionalitet og undgå at skulle benytte Microsofts Call Plans, hvor der betales til Microsoft for samtaler ud af Teams.

Kort om Microsoft Call Plans

Microsofts egen telefonfunktion i Teams hedder Call Plans. Funktionen kan i princippet benyttes som alternativ til at integrere en 3. parts telefoniløsning. Man bør bemærke, at Call Plans har en række iboende begrænsninger. Fx er der ikke integration mellem fastnet og mobil. Man kan altså ikke, som når man supplerer Teams med 3. parts telefoniløsning, lade sin mobiltelefon indgå i virksomhedens telefonsystem.  Call Plans er desuden begrænset i forhold til features, der indgår i mange moderne virksomheders telefonsystemer. Herunder bl.a. integration med egne platforme og systemer, intelligent routing af kald samt nød-omstilling til mobiler i tilfælde af nedbrud på virksomhedens internetforbindelse (Tilgængeligheden af Microsoft 365 Business Voice / Call Plans varierer alt efter land/område).

Add-on licensen Microsoft 365 Business Voice skal tilkøbes, hos brugere med følgende Microsoft 365 licenser:
 • Microsoft 365 Business Basic
 • Microsoft 365 Business Standard
 • Microsoft 365 Business Premium
 • Microsoft 365 F1
 • Microsoft 365 F3
 • Office 365 F3
 • Microsoft and Office 365 Enterprise E1 or E3

Microsoft 365 Business Voice (Without Calling Plan) koster 75,52 kr. pr. bruger, pr. måned (Microsoft vejledende pris ex. moms, baseret på årsabonnement med automatisk fornyelse).

Ring med Microsoft Teams

Er ønsket, at få telefoni med i jeres Teams-klient, på en simpel og enkel måde, uden synlig 3. parts telefoni-applikation lagt oven i Teams? Er Uni-tel’s Teams løsning det optimale valg.

VINCENTZ AS skræddersyr Uni-tel’s løsning til jeres behov, og vi sikre samtidig en let og smidig opstart, og telefoni ind og ud af Teams med mobilintegration og statusvisning i real-tid, samt omstilling af opkald, med og uden præsentation, oven i købet med nogle af markedets bedste samtalepriser og sekundafregning igennem Uni-tel som dansk SIP-provider.

Integration til Microsoft Teams

VINCENTZ AS tilbyder flere løsninger der integrerer til, og tilfører telefonifunktionalitet til MS Teams.

 • Dialing: Er standard i FleXmobility.Cloud med Hotkey Dialing (marker nr. og ring op)
 • Call2Teams: Understøtter FleXmobility.Cloud og Wildix CLOUD
 • Ring2Teams: fuldt integreret med Mitel powered FleXmobility Cloud løsning
 • Teams plug-in: Gratis add-on til Wildix CLOUD (UC-Business bruger)
 • Direct Routing med FleXmobility.Cloud
  SIP (Session Initation Protocol) forbindelse mellem FleXmobility Cloud og Audiocodes (Session Border Controller) til Teams
 • Teams + One-Connect.Cloud
 • Teams Direct Routing, udbydes i samarbejde med Uni-tel
  SIP (Session Initation Protocol) forbindelse mellem One-Connect og Audiocodes (Session Border Controller) til Teams
Call2Teams™ tilfører udvidet telefoni og status i realtid til Microsoft Teams

Call2Teams er en unik add-on til Office 365, som integrerer virksomhedens telefonsystem i Microsoft Teams. Dine medarbejdere får mulighed for at foretage og modtage opkald, ved hjælp af Microsoft Teams-appen på en hvilken som helst enhed, uanset hvor de er. Samtidig med I beholder alle eksisterende numre, avanceret routing og call center funktionalitet konfigureret i virksomhedens telefonisystem. Call2Teams tilføjer, enterprise telefoni funktionalitet til Teams som ikke leveres af Microsoft – Call2Teams fungerer både med Wildix CLOUD og med FleXmobility.Cloud.

Mitel powered FleXmobility Cloud og Call2Teams supplerer Microsoft Teams, med avancerede ’entreprise’ telefonifunktioner og statusvisning i realtid.

SE OGSÅ… Connect Mitel to Microsoft Teams in minutes

MITEL + MICROSOFT: En vinderkombination…

Hvor der er behov for mere funktionalitet og udvidede applikationslag for telefoni, skal MS Teams suppleres med 3. parts ’entreprise’ telefonifeatures. Der hvor behovet er applikationslag som fx Kontaktcenter med mulighed for Multimedie og CRM -integration, Recording, PC-omstilling samt Mobilklient der ikke kun kan fungere som softphone. Vil alle disse behov kunne suppleres med applikationslag fra samme producent ”Mitel” med FleXmobility.Cloud®.

Med Mitel Assistant, Mitel Bot-applikationen, integreret med Microsoft Teams, kan du starte et MiTeam-møde ved hjælp af @mentions fra enhver Microsoft Teams-kanal. Du kan oprette og deltage i et MiTeam-møde direkte fra Microsoft Teams ved hjælp af Bot’s kommandoer. Møderne oprettet i Microsoft Teams vises på listen Mine møder i MiTeam Meetings-applikationen.

Se MiTeam Meetings på YouTube her…

MITEL + MICROSOFT TEAMS
RING2TEAMS™ & MITEL + MICROSOFT TEAMS
WILDIX + MICROSOFT TEAMS

Med Teams4Wildix, det avancerede integrationsplugin udviklet af Wildix, kan Teams brugere ikke kun foretage og modtage VoIP opkald, men også drage fordel af alle de avancerede telefonifunktioner fra Wildix CLOUD direkte i Teams.

Leder du efter en leverandør, der kan hjælpe dig med udvidet funktionalitet til Microsoft Teams, hjælper vi gerne. Kontakt os for yderligere informationer eller en uforpligtende løsningssnak.

VINCENTZ AS | CVR 35241566 | T. +45 70 220 220 | @. info@vincentz.dk
VINCENTZ AS - MOBILMENU