MITEL.ONE

NÆSTE GENERATIONS KOMMUNIKATIONS SUITE ER PÅ VEJ…

Mitel er på trapperne med MitelOne – deres nye innovative “alt-i-en-samarbejds-app” hvor Mitel konsoliderer sine tale-, video og ‘messaging’ -tjenester i én enkel applikation ‘MitelOne’.

MitelOne lanceres Q1/2022, hvor applikations-appen bliver tilgængelig på mobile enheder og pc’er

  • MitelOne vil fungere som en enkelt grænseflade for virksomheder, der ønsker en cloudbaseret alt-i-en-samarbejds-app. Og er designet til at levere en ensartet brugeroplevelse på tværs af alle typer af enheder og operativsystemer.
  • Med MitelOne vil Mitel gøre det nemt at skifte mellem forskellige tjenester. Brugerne vil kunne fortage telefonopkald, deltage i videokonferencer og planlægge møder via widgets på appens startskærm
  • Mitel planlægger ligeledes at levere integration mellem MitelOne og tredjepartstjenester. Ved lanceringen får appen adgang til Microsoft 365, Microsoft Dynamics, Google Workspace, Salesforce, Zendesk, Facebook, WhatsApp og Twilio

MitelOne CX

CX, står for ‘Customer Experience’ eller “Kundeoplevelse” på dansk, og MitelOne CX kommer som 2 mulige Add-on licenser, der vil tilføre MitelOne funktionalitet til understøttelse af kundeservicefunktioner:

– MitelOne CX ‘Essentials’ til kundeservicefunktioner

– MitelOne CX ‘Premier’ til kontaktcenter og supportfunktioner

MitelOne CX er en kraftfuldt og på samme tid simpelt kontaktcenter-as-a-Service løsning, hvor der er behov for effektiv kundeservice via; voice, chat, sms, social messaging eller open media.


Kontakt os for at høre mere om hvordan vi med Mitel, en af verdens førende producenter i ryggen, kan hjælpe Jer med at øge tilgængeligheden, og opnå mere effektivt kommunikation i virksomheden, med Jeres kunder og forretningsforbindelser.

Vi tager gerne en indledende snak, telefonisk eller i et on-line møde, hvor vi sender kalenderinvitation med mødelink til virtuel møderum i vores cloudløsning. Vi kommer også gerne til et møde med respekt for sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

VINCENTZ AS | CVR 35241566 | T. +45 70 220 220 | @. info@vincentz.dk
Live chat
Vi er online alle hverdage
mellem kl. 9 til 15
VINCENTZ AS - MOBILMENU