DK

OM VINCENTZ AS

HOS VINCENTZ AS ER EKSPERTISE OG KNOW-HOW SAMLET INDEN FOR; KOMMUNIKATION, SIKRING OG EL-TEKNIK, HOS ÉN LEVERANDØR!

Med VINCENTZ AS som samarbejdspartner, har din virksomhed mulighed for at samle en række vigtige service- og installationsområder hos samme leverandør, og opnå praktiske og økonomiske fordele.

  • Praktiske, fordi vores kundecenter sikrer en professionel og ensartet kontakt når der er behov for service, fejlretning og gennerelle bestillinger.
  • Økonomiske, fordi loyalitet og færre leverandører, resulterer i tidsmæssige og økonomiske besparelser samt øget effektivisering.

VINCENTZ AS TILBYDER LANDSDÆKKENDE SERVICE, MED AFDELINGER ØST OG VEST FOR STOREBÆLT…

Vi sætter en ære i, at være troværdige, overholde aftaler og i at levere, et arbejde af høj kvalitet – teknisk som håndværksmæssigt. Tilliden mellem vores kunder og os som samarbejdspartner, ved vi er vores succeskriterier.

Leder du efter den billigste til en opgave, bliver det måske ikke os, du kommer til at arbejde med. Vi sælger på vores entusiasme, og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere.

Når vi får opgaver ind i huset, er det bl.a. fordi vi er grundige og udførlige allerede fra tilbudsstadiet. Vi skal kunne stå inde for det, vi laver og derfor er vi ikke altid billigst, ligesom vi også nogle gange må takke nej til en opgave, hvis vi vurderer at vi ikke kan leverer det som en kunde efterspørger.

Til gengæld har vi få engangskunder – simpelthen fordi vi prioriterer et højt serviceniveau. Ærlighed og det at kunne overholde aftaler, hvilket er med til at sikre et vedvarende samarbejde, som er meget mere værd for os, end engangsløsninger.

VI ER DER OGSÅ, NÅR ANDRE HOLDER FRI

Fordi vi arbejder med løsninger, som andre skal kunne sætte deres lid til, kan du komme i kontakt med vores vagthavende personale 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage.

Vores telefon +45 70 220 220 er åben mandag til torsdag fra 8 til 16 og fredag 8 til 15, nationale helligdage undtaget, i det øvrige tidsrum tilbyder vi gennemstilling til vagthavende personale.

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde omkring muligt samarbejde, eller hvis der aktuelt er en opgave som ønskes udført eller en løsning vi skal give løsningsoplæg og tilbud på.

VINCENTZ AS - MOBILMENU