UNDERVISNING & VIDEOGUIDES

webinar-tips-article-featured-image-1080x628-1

UNDERVISNING

For at sikre altid bedst mulige brugeroplevelse, tilbydes FleXmobility Cloud brugere undervisning online i MiCollab, med gratis tilmelding via GoToWebinar hver måned.

Undervisningen henvender sig til nye brugere, men også til eksisterende brugere som ønsker at blive frisket op, tage nye værktøjer i brug eller blive opdateret i nye muligheder med MiCollab.

Undervisning foregår altid i seneste release, og vi er nu nået til MiCollab 9.3.

MiCollab for PC & Webklient

Få det fulde udbytte med MiCollab som softphone på PC/MAC eller som Webklient. Tryk på booking knap for oversigt og planlagte onlineundervisninger, samt tilmelding til gratis undervisning i MiCollab på PC.

MiCollab for Mobil & Tablet

Få det fulde udbytte med MiCollab på smartphone og tablet. Tryk på booking knap for oversigt og planlagte onlineundervisninger, samt tilmelding til gratis undervisning i MiCollab på mobile enheder med iOS og Android.

VIDEOGUIDES

VINCENTZ AS optager løbende korte instruktionsvideoer for MiCollab brugere. Formålet med disse videoer, som ligges op på YouTube, er at levere nemme og forståelige vejledninger for funktioner og betjening af MiCollab. Visuel brugerinstruktion med korte videoguides, giver adgang til problemfri og ukompliceret vejledning i hverdagen, og hjælper brugerne til at opnå bedre udbytte af MiCollab på alle enheder.

MiCollab Videoguides

Få det fulde udbytte med MiCollab på alle enheder i hverdagen. Se vores videoguides på YouTube, som demonstrerer funktioner og anvendelse.

MiCollab Mobilopsætning

MiCollab på smartphonen, kan fungere som softphone og som mobilklient med tale via mobilnettet. Se guiden for anbefalede mobilopsætning.

ØVRIG UNDERVISNING

VINCENTZ AS tilbyder individuel undervisning for alle typer slutbrugere, superbrugere, systemadministrator, kontaktcenter personale, omstillingspersonale. Undervisning kan tilbyde som on-site og online undervisning.

Vi tilbyder undervisning undervisning i forbindelse med FleXmobility Cloud og tilhørende applikationslag herunder; MiCollab, MiContact Center, Interaction Recording, Statistik/Rapporting/Wallboard, PC-omstilling, Administrationsinterface samt tilbyder instruktion i alle typer Mitel-terminaler .

Undervisning tilbydes ligeledes i forbindelse med Wildix CLOUD og One-Connect cloudløsninger med tilhørende applikationer og Apps.

Kontakt os gerne for yderligere informationer eller pris på individuel undervisning.

VINCENTZ AS | CVR 35241566 | T. +45 70 220 220 | @. info@vincentz.dk
VINCENTZ AS - MOBILMENU