UNDERVISNING & VIDEOGUIDES

webinar-tips-article-featured-image-1080x628-1

UNDERVISNING

For at sikre altid bedst mulige brugeroplevelse, tilbydes FleXmobility.Cloud brugere online undervisning i MiCollab på PC og Smartphone. Tilmelding er gratis for FleXmobility.Cloud brugere, og foregår via GoToWebinar eller support-klient ved ønske om en-til-en undervisning.

Undervisningen henvender sig til nye brugere og til eksisterende brugere som ønsker og blive genopfrisket, tage nye værktøjer i brug eller ønsker at blive opdateret i nye muligheder med MiCollab.

Undervisning foregår altid i seneste MiCollab release, og vi er nu nået til version 9.7.

Brugerundervisning i FleXmobility.Cloud MiCollab klient/App

Få det fulde udbytte med MiCollab som Softphone eller Webklient på PC/MAC eller App på Smartphone eller Tablet.

Kontakt vores underviser Allan Bang Tanggaard direkte på telefon:  eller på mail abt@vincentz.dk for og høre nærmere, samt aftale tidspunkt for Online-Bruger-Undervisning – det er ganske gratis.

VIDEOGUIDES

VINCENTZ AS optager løbende korte instruktionsvideoer for MiCollab brugere. Formålet med disse videoer, som ligges op på YouTube, er at levere nemme og forståelige vejledninger for funktioner og betjening af MiCollab. Visuel brugerinstruktion med korte videoguides, giver adgang til problemfri og ukompliceret vejledning i hverdagen, og hjælper brugerne til at opnå bedre udbytte af MiCollab på alle enheder.

MiCollab Videoguides

Få det fulde udbytte med MiCollab på alle enheder i hverdagen. Se vores videoguides på YouTube, som demonstrerer funktioner og anvendelse.

MiCollab Mobilopsætning

MiCollab på smartphonen, kan fungere som softphone og som mobilklient med tale via mobilnettet. Se guiden for anbefalede mobilopsætning.

ØVRIG UNDERVISNING

VINCENTZ AS tilbyder individuel undervisning for alle typer slutbrugere, superbrugere, systemadministrator, kontaktcenter personale, omstillingspersonale. Undervisning kan tilbyde som on-site og online undervisning.

Vi tilbyder undervisning undervisning i forbindelse med FleXmobility.Cloud og tilhørende applikationslag herunder; MiCollab, MiContact Center, Interaction Recording, Statistik/Rapporting/Wallboard, PC-omstilling, Administrationsinterface samt tilbyder instruktion i alle typer Mitel-terminaler .

Undervisning tilbydes ligeledes i forbindelse med Wildix CLOUD og One-Connect cloudløsninger med tilhørende applikationer og Apps.

Kontakt os gerne for yderligere informationer eller pris på individuel undervisning.

VINCENTZ AS | CVR 35241566 | T. +45 70 220 220 | @. info@vincentz.dk
Live chat
Vi er online alle hverdage
mellem kl. 9 til 15
VINCENTZ AS - MOBILMENU